Van 12 t/m 16 oktober Herfstvakantie
Er zullen in deze week aantal lessen vervallen, zie het rooster in de app van Eversports.

Van 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie.
Er zullen aantal lessen vervallen in deze weken, zie het rooster in de app van Eversports.

Corona virus maatregelen
Aankomende week gaat de herfst weer beginnen. En als het weer kouder en natter wordt buiten lijkt het me niet handig om de deur open te laten. Er staat vanaf nu een luchtreiniger in de zaal met een HEPA filter, dit filtert bacteriën en virussen voor 80% uit de lucht,
zodat we veilig kunnen blijven pilatessen.
We blijven onze handen desinfecteren bij binnenkomst , de matjes blijven 1,5 meter uit elkaar liggen en deze maken we schoon met speciaal desinfectie na de les.
Ook mag je voortaan voor de tweede les op de dag,  binnen wachten in de kantine van de Vespohal, dit is rechtdoor de deur bij de stoeltjes en tafeltjes.
Online lessen komen er weer aan!
Vanwege jullie enthousiasme ga ik weer online lessen aanbieden.
In de app zie je nu ook een menu : Video’s staan. Hier kan je een online les aanschaffen a €6 en On demand (wanneer je maar wilt) kijken en oefenen.
Abonnementen:
Vanaf september kun je nu ook via de app een abonnement aanschaffen.
Voor 1 x per week is het € 29 per maand
Voor 2 x per week is het € 57 per maand.
Als je bij details kijkt in de app, zie je daar de prijzen en de voorwaarden staan.
Met een abonnement kan ik je ook een heel jaar, of aantal weken, op een vast tijdstip gezet worden, dan ben je altijd verzekerd van een plekje. Mocht je een keer niet kunnen (wel altijd even afmelden) dan spaar je een lestegoed op voor de volgende keer (dit lestegoed blijft 4 maanden geldig)
Wil je nog iets meer weten kijk dan in de app of vraag aan mij.
Anti slip sokken
Er zijn weer vanaf eind september nieuwe anti slip sokken te koop a € 15 per paar.
Er is een hoog model en een laag model. Ik adviseer voor eigen veiligheid en hygiëne om pilates lessen te volgen op anti slip sokken.
Er zijn ook weer nieuwe spikeyballetjes binnen a € 5 per stuk (ook leuk om kado te geven)
Deze spikeyballetjes gebruiken we ook af en toe in de les. Met deze balletjes kan je het bindweefsel masseren, dit werkt stress verlagend, het bevordert de lenigheid en belangrijkste de cellulite wordt minder! 
Nieuwe instructrice Ingrid Slierings
Even voorstellen….  Ingrid Slierings (1955). Ik woon aan het Toolenburgpark in Hoofddorp, moeder van twee kinderen en 4 kleinkinderen. Sport is mijn grote hobby waar ik al snel mijn werk van heb gemaakt. Daarnaast werkte ik als redacteur bij food magazines (TIP nu Delicious).Tijdens mijn werk als sportinstructeur heb ik me verdiept in Pilates. Deze vorm van bewegen, stretchen, werken aan je diepere core, sprak mij enorm aan. Direct een opleiding gevolgd en nu werk ik al ruim 20 jaar als Pilates-instructeur met veel plezier. Ik let veel op de juiste houding, ademhaling.

Het klikte direct met Claire, ik ga graag in haar mooie, warme studio lessen verzorgen.

Groetjes,
Ingrid