Wie ben ik?

Hoi, ik ben Claire Essing (1980),  moeder van twee lieve kindjes en samenwonend met man in Nieuw Vennep. In 2003 kwam ik in contact met Pilates via mijn toenmalige baan als (bedrijfs) fitnessinstructeur. Ik was hier gelijk enthousiast over.

Ik ben toen twee Pilatesopleidingen gaan volgen, klassiek Pilates en Perfect Pilates (fysiotherapeutisch oefeningen). Na vele verschillende groepslessen te hebben gegeven op sportscholen ben ik in 2014 begonnen met het huren van een zaaltje en mijn eigen Pilates club gestart. En dit met succes! Er zijn nu ruim 100 leden actief bij Pilates Nieuw Vennep.

Hiernaast blijf ik ook de eeuwige student ! Ik blijf alle trends op de voet volgen en volg ook meerdere cursussen/work shops per jaar.
Een kleine greep uit de studies:
– Pilates met borstkanker
– Pilates voor senioren
– Pilates hands on cueing
– Pilates anatomie
– Gewichtsconsulent
– Natuurvoeding